Over VANDERBEEK advocatuur

VANDERBEEK advocatuur

VANDERBEEK advocatuur is een modern, kleinschalig advocatenkantoor in de oude LIMOS-kazerne in Nijmegen-Oost. Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht en strafrecht. Wij behandelen alleen arbeids- en strafzaken en werken voor bedrijven en particulieren.

VANDERBEEK advocatuur zet zich volledig voor u in, neemt uw juridische zorgen uit handen en zoekt altijd naar een uitstekend resultaat dat goed past bij uw situatie. Uw vrijheid van leven en handelen is ons hoogste doel. U kunt op ons rekenen.

VANDERBEEK advocatuur let op details en hoofdlijnen, op kwaliteit en snelheid. Ons advies is helder, praktisch en passend. Onze rechtsbijstand is scherp, doortastend en effectief. Wij zijn betrouwbaar en komen onze afspraken na. Wij werken graag voor u.

Onze cliënten

VANDERBEEK advocatuur werkt voor:

  • bedrijven, ongeacht grootte en sector;
  • particulieren, ongeacht functie- en inkomensniveau;
  • verdachten, ongeacht het feit waarvan zij worden verdacht.

Arbeidsrecht en strafrecht zijn mensenwerk en grijpen bij betrokkenen diep in. Daarom luisteren wij goed naar u, handelen wij snel voor u en communiceren wij helder met u. Uw voorgangers waardeerden onze aanpak met gemiddeld een 9 (*).

Meer informatie?

Heeft u vragen over arbeidsrecht of strafrecht? Of wilt u meteen een afspraak maken voor advies of voor een korte vrijblijvende kennismaking? Dan kunt u ons bellen op 024 329 78 50 of contact met ons opnemen via het contactformulier.

Voor spoedgevallen zijn wij ook buiten kantoortijden bereikbaar, per e-mail of op 06 537 012 43 (tekstbericht of bellen).

(* – bron: ons eigen cliënttevredenheidsonderzoek)