Betrokken

Wat is arbeidsrecht? Het arbeidsrecht regelt de verhouding tussen werkgever en werknemer, en van alles daaromheen. Daarbij staat de bescherming van de werknemer vaak voorop, maar lang niet altijd en zeker niet onbegrensd. Het arbeidsrecht beschermt ook de werkgever. Het arbeidsrecht geeft werkgever en werknemer veel mogelijkheden om hun verhouding naar wens in te richten.

Laten partijen die mogelijkheden liggen, dan bepalen de (wettelijke) regels hun verhouding. Voorkom dat; verken en gebruik de mogelijkheden. Ook geeft het arbeidsrecht werkgever en werknemer aanwijzingen om onderlinge problemen op te lossen: in goed overleg of door de ander te dwingen. Probeer altijd eerst te overleggen, maar ben niet bang voor dwingende oplossingen. Uiteindelijk telt het resultaat.

 

Gedreven

Wat kan ik voor jou(w bedrijf) doen? Van der Beek Advocaat ondersteunt je graag om op een prettige en profijtelijke wijze met het soms ingewikkelde arbeidsrecht te werken.

Ik help je graag om de mogelijkheden te verkennen en die op jouw situatie toe te passen. Ik zoek graag met jou naar (flexibele) arbeidsverhoudingen die jou(w bedrijf) ruimte en voordeel bieden; prettige arbeidsverhoudingen die aan werkgever en werknemer een waarde toevoegen die hen beide verder brengt. Van der Beek Advocaat helpt je graag bij de totstandkoming van die arbeidsverhoudingen, maar ook bij het herstellen ervan wanneer die teleurstellen of beschadigd zijn. Ook kun je op mij rekenen bij dwingende maatregelen ten opzichte van de ander, bijvoorbeeld ontslag.

Meer informatie?

Heb je vragen hierover? Of wil je meteen een afspraak maken voor advies of voor een korte vrijblijvende kennismaking? Dan kun je mij bellen op 024 329 78 50 of contact met ons opnemen via het contactformulierVoor spoedgevallen ben ik ook buiten kantoortijden bereikbaar, per e-mail of op 06 537 012 43 (tekstbericht of bellen).