Over Daniël

Daniël is een integere, gedreven en effectieve strafrecht advocaat in Nijmegen. Hij heeft jarenlange ervaring en beschikt over actuele kennis. Zijn specialisatie is strafrecht. Op dit rechtsgebied treedt hij op voor een grote diversiteit aan particulieren en voor de mkb’er.

Daniël zet zich volledig in voor zijn cliënten. Hij onderhoudt goed contact met hen, geeft reële verwachtingen en is een laagdrempelige betrouwbare adviseur, advocaat en raadsman.

In elke zaak zoekt hij een uitstekend resultaat dat goed aansluit de toekomst van zijn cliënt. Daniels hoogste doel is de vrijheid van leven, werken en handelen van zijn cliënten. Hij werkte eerder als advocaat in Almere, Amsterdam en Boxmeer.

Specialisatie Strafrecht

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten staat Daniël van der Beek op het gebied van strafrecht geregistreerd.

 

Opleidingen

  • Radboud Universiteit Nijmegen
  • Manchester Metropolitan University
  • Grotius Specialisatieopleiding Arbeidsrecht
  • Grotius Specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal Contracteren
  • Opleiding Specialisatie Strafrecht – Willem Pompe Instituut

Lidmaatschap

Nederlandse Vereniging voor Strafrecht Advocaten (NVSA)

 

Nevenwerkzaamheden

Lid van de Commissie Strafrechtspleging van de Orde van Advocaten Gelderland

 

Tarieven

Van der Beek Advocaat hanteert voor haar werkzaamheden de volgende scherpe uurtarieven:

  • voor particulieren: € 210,- excl. BTW/ € 254,10 incl. BTW.
  • voor bedrijven: € 250,- excl. BTW/ € 302,50 incl. BTW.

Bij grote spoed, bij grote belangen voor particulieren met een hoog inkomen of voor (middel) grote bedrijven wordt het uurtarief verhoogd. In uitzonderingsgevallen wordt het uurtarief verlaagd. 

Ik werk op basis van:

  • gewerkte tijd (per uur), of
  • een vast bedrag per zaak of onderdeel daarvan (vaste prijs).

In ieder geval werk ik met een voorschot dat pas bij de einddeclaratie wordt verrekend. Ik sluit geen betalingsregelingen. Als het kan, geef ik vooraf een begroting van de kosten. De facturen zijn overzichtelijk en gespecificeerd. 

Gefinancierde rechtsbijstand in strafzaken

Blijft jouw inkomen en vermogen onder een bepaalde grens, dan kan onze rechtsbijstand door de overheid worden betaald. Je betaalt dan een eigen bijdrage van € 152,- tot respectievelijk € 875,-. Zie ook: www.rvr.org 

Rechtsbijstandverzekering

Ben je of is jouw bedrijf verzekerd voor rechtsbijstand (en betrokken in een procedure)? Dan kun je soms op kosten van jouw verzekeraar zelf een advocaat kiezen. Van der Beek Advocaat kan je dan bijstaan terwijl jouw verzekeraar de kosten tot een bepaald maximumbedrag betaalt.

 

Second opinion als strafrechtadvocaat

Twijfel je over de behandeling van je zaak door jouw advocaat of rechtsbijstandsverzekeraar? Dan kan Van der Beek Advocaat haar mening daarover geven en, als je dat wilt, de zaak overnemen. Soms vergoedt jouw rechtsbijstandsverzekeraar de kosten daarvan.

Contact

Heb je nog vragen, neem dan contact met mij op. Ik reageer snel. Als je ons contactformulier invult, antwoord ik binnen 24 tot 48 uur.
Voor spoedgevallen ben ik ook buiten kantoortijden bereikbaar, per e-mail of op 06 537 012 43 (bellen of tekstbericht).